Elektricien Nootdorp

Elektricien Nootdorp voor particulier en bedrijf

Wilt u in uw bedrijf een domotica systeem laten aanleggen of in uw huis een groepenkast vervangen? Voor deze en alle andere klussen op het gebied van elektrotechniek en montage kunt u in Nootdorp terecht bij ons bedrijf BLOOM Elektrotechniek & Montage. Wij zijn elektricien Nootdorp, maar we zijn ook werkzaam in de plaatsen rondom Nootdorp. Onze werkervaring is groot en wij hebben allen een opleiding gevolgd op het gebied van elektrotechniek. U kunt er daarom op vertrouwen dat u in goede handen bent als u uw klussen aan ons over laat.

Elektricien Nootdorp; wie zijn wij?

Wij staan niet alleen bekend als elektricien Nootdorp, maar ook als elektricien Pijnacker en elektricien Zoetermeer. Ons bedrijf is gevestigd in Pijnacker-Nootdorp, maar wij zijn ook werkzaam in de steden en plaatsen hier in de buurt, zoals Rotterdam, Den Haag en Delft. U kunt in heel de Randstad bij ons terecht. Doordat wij geboren en getogen Nootdorpers zijn, weten wij goed de weg in de regio. Wij hebben de opleiding MTS elektrotechniek gevolgd en hebben inmiddels jarenlange werkervaring als elektricien. Ook op het gebied van lifttechniek weten wij veel, omdat we ook hier veel werkervaring in hebben opgedaan. Als u uw klussen door ons laat doen, dan bent u ervan verzekerd dat er een vakspecialist bij u of uw bedrijf op de stoep staat.

Elektricien Nootdorp

Voor al uw elektrotechnische klussen

Waarvoor staat elektricien Nootdorp voor u klaar? Wij staan klaar voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek en montage, zowel bij u thuis als binnen uw bedrijf. Wij focussen ons op elektrotechniek, maar ook montagewerkzaamheden zijn mogelijk. Dit is wat wij voor u kunnen doen:

Elektricien Nootdorp
  • Stopcontacten verplaatsen: Hangt uw stopcontact op een verkeerde locatie, dan verplaatsen wij deze voor u. Zowel verlagen, verhogen als opschuiven is mogelijk.
  • Elektra aanleggen: Wij komen bij u langs om elektra aan te leggen op elke gewenste plek in uw woning of kantoor.
  • Extra groep aanleggen: Wij regelen voor u een extra groep, bijvoorbeeld voor uw wasmachine.
  • Elektra regelen voor uw verlichting: Dit kan zowel voor binnenshuis als buitenshuis: ook voor uw buitenverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Het regelen en installeren van camerasystemen: Wij regelen een camerasysteem voor u en installeren deze. Wij werken namelijk met een totaalpakket.
  • Het vervangen van groepenkasten.
  • Netwerkverbindingen aanleggen, wegwerken of verplaatsen: U wilt bijvoorbeeld access points plaatsen in uw woonkamer of op zolder, waardoor u ook daar goed werkend internet heeft.
  • Het aanleggen van een domotica systeem: Dit is een groots project in bestaande bouw. Domotica vergemakkelijkt handelingen en processen in uw huis of kantoor, doordat ze worden geautomatiseerd.

Neem contact met ons op

Heeft u ons direct nodig voor een klus of wilt u eerst informatie bij ons aanvragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kunt u op drie manieren doen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op onze website invullen, waarin u aangeeft waarvoor u ons nodig heeft. Als u het formulier heeft ingevuld, nemen wij spoedig contact met u op om met u de mogelijkheden te bespreken en als u dat wenst een afspraak met u te maken voor het klaren van de klus.