Bloom elektrotechniek

Elektricien Nootdorp

  • Home
  • Elektricien Nootdorp

Elektricien Nootdorp voor particulier en bedrijf

Elektricien Nootdorp voor particulier en bedrijf

Wilt u in uw bedrijf een domotica systeem laten aanleggen of in uw huis een groepenkast vervangen? Voor deze en alle andere klussen op het gebied van elektrotechniek en montage kunt u in Nootdorp terecht bij ons bedrijf BLOOM Elektrotechniek & Montage. Wij zijn elektricien Nootdorp, maar we zijn ook werkzaam in de plaatsen rondom Nootdorp. Onze werkervaring is groot en wij hebben allen een opleiding gevolgd op het gebied van elektrotechniek. U kunt er daarom op vertrouwen dat u in goede handen bent als u uw klussen aan ons over laat.

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(Inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Elektricien Nootdorp; wie zijn wij?

Wij staan niet alleen bekend als elektricien Nootdorp, maar ook als elektricien Pijnacker en elektricien Zoetermeer. Ons bedrijf is gevestigd in Pijnacker-Nootdorp, maar wij zijn ook werkzaam in de steden en plaatsen hier in de buurt, zoals Rotterdam, Den Haag en Delft. U kunt in heel de Randstad bij ons terecht. Doordat wij geboren en getogen Nootdorpers zijn, weten wij goed de weg in de regio. Wij hebben de opleiding MTS elektrotechniek gevolgd en hebben inmiddels jarenlange werkervaring als elektricien. Ook op het gebied van lifttechniek weten wij veel, omdat we ook hier veel werkervaring in hebben opgedaan. Als u uw klussen door ons laat doen, dan bent u ervan verzekerd dat er een vakspecialist bij u of uw bedrijf op de stoep staat.

Voor al uw elektrotechnische klussen.

Waarvoor staat elektricien Nootdorp voor u klaar? Wij staan klaar voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek en montage, zowel bij u thuis als binnen uw bedrijf. Wij focussen ons op elektrotechniek, maar ook montagewerkzaamheden zijn mogelijk. Dit is wat wij voor u kunnen doen: Het vervangen van groepenkasten, regelen en installeren van een camerasysteem, verlichting (zowel huis- als tuinverlichting), stopcontacten verplaatsen, Elektra aanleggen, Aanleg van een domotica systeem in bestaande bouw, aanleg, verplaatsing en het wegwerken van netwerkverbindingen in huis: Denk hierbij aan access points toevoegen op bijvoorbeeld uw zolder, in een bijkamer of in de woonkamer. Overal waar internet moet werken, kunt u netwerkverbindingen laten plaatsen.

Verlichting

Verlichting
Tuinverlichting
Domotica
Datanetwerken
Elektrotechnische installaties
Lifttechniek

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u elektricien Pijnacker-Nootdorp nodig voor een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of via ons online contact formulier waarop u aangeeft wat uw wensen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij spoedig contact met u op en kijken we wat we voor u kunnen betekenen en plannen we een afspraak in, zodat u straks kunt gaan genieten van het gemak dat elektriciteit u brengt.