Bloom elektrotechniek

Meterkast of groepenkast vervangen

Zoekt u een erkend installateur om uw meterkast of groepenkast te vervangen? Dan bent u bij Aad Bloom in Pijnacker-Nootdorp aan het juiste adres. Door het volgen van de opleiding MTS-elektrotechniek, jarenlange ervaring als elektricien en passie voor het vak heeft u te maken met een échte vakspecialist.

Nieuwe meterkast of groepenkast

Het kan zijn dat uw huidige meterkast of groepenkast niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. Of dat u door de aanschaf van zonnepanelen een nieuwe meterkast nodig heeft. Dan is het slim om te investeren in een veilige meterkast die voldoet aan alle veiligheidseisen. Daar heeft u niet alleen nu profijt van, maar ook in de toekomst. Als u bijvoorbeeld uw keuken gaat verbouwen of overstapt op een elektrische auto. Kortom: u kunt meer en zwaardere elektrische apparaten aansluiten.

A-merk groepenkasten

Als u iets niet wilt is het een onveilige groepenkast die de hoeveelheid elektrische apparaten in uw woning niet aan kan. Bloom Elektrotechniek uit Pijnacker-Nootdorp werkt uitsluitend met A-merk groepenkasten. Zo weet u zeker dat het 100% veilig, up-to-date en betrouwbaar is.

Hoelang duurt het vervangen van de meterkast of groepenkast?

Gemiddeld duurt het vervangen van uw meterkast of groepenkast een dagdeel. Denk aan ongeveer 4 uur werk, maar het kan per woning en wensen verschillen. Uiteraard maak ik graag een offerte op maat voor uw situatie.

Wat kost een meterkast of groepenkast vervangen

De prijs is afhankelijk van het soort en type meterkast. De kosten voor een 3 fase aansluiting ligt gemiddeld tussen de € 700 en € 1.100 exclusief btw. Ook dit is afhankelijk van het aantal groepen en wensen. Maar zo heeft u in ieder geval een richtprijs.

Vragen over het vervangen van uw meterkast

Vragen? U kunt telefonisch, per mail of via ons online formulier contact opnemen. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken graag de mogelijkheden en plannen een afspraak in. Zo kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe en 100% betrouwbare meterkast of groepenkast.