Bloom elektrotechniek

Elektrotechniek

Ervaren elektricien nodig?

Ervaren elektricien nodig?

Wilt u een stopcontact laten verplaatsen, een extra groep plaatsen of domotica aan laten leggen en heeft u daar een elektricien Pijnacker of omstreken nodig? Dan bent u bij BLOOM Elektrotechniek & Montage in goede handen. Wij zijn door onze vakkundige opleiding en jarenlange werkervaring specialist op het gebied van elektrotechniek en montage. Elektricien Pijnacker staat voor u als particulier of bedrijf klaar voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek en montage. U hoeft enkel uw telefoon te pakken, te mailen of het online contactformulier in te vullen en wij staan binnenkort bij u op de stoep om uw klus te klaren.

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(Inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Diensten die wij aanbieden

Neem vrijblijvend contact op voor advies en prijsindicaties. Wij voeren (bijna) alle diensten uit die gelinkt zijn aan elektrotechniek.

Verlichting

Verlichting
Tuinverlichting
Domotica
Datanetwerken
Elektrotechnische installaties
Lifttechniek

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u elektricien Pijnacker nodig voor een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of via ons online contact formulier waarop u aangeeft wat uw wensen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij spoedig contact met u op en kijken we wat we voor u kunnen betekenen en plannen we een afspraak in, zodat u straks kunt gaan genieten van het gemak dat elektriciteit u brengt.