Bloom elektrotechniek

Over Bloom

Wij zijn door onze vakkundige opleiding en jarenlange werkervaring specialist op het gebied van elektrotechniek en montage. Elektricien Pijnacker staat voor u als particulier of bedrijf klaar voor al uw klussen op het gebied van elektrotechniek en montage.

Ervaren elektricien nodig?

U bent in goede handen bij elektricien Pijnacker, geboren en getogen in Nootdorp. Door het volgen van de opleiding MTS elektrotechniek en jarenlange ervaring als elektricien heeft u te maken met een vakspecialist. Naast ervaring in de elektrotechniek heeft de specialist ook ervaring in de lifttechniek.

Groepenkasten vervangen

Expert in verlichting

Aanleggen domotica systeem

Camerasystemen installeren en regelen

Aanleggen of verplaatsen elektra

Ervaring in de lifttechniek

U kunt als particulier of bedrijf bij ons elektrobedrijf terecht voor allerlei klussen die te maken hebben met elektrotechniek en montage.

Elektro

Wilt u een stopcontact laten verplaatsen, een extra groep plaatsen of domotica aan laten leggen en heeft u daar een elektricien Pijnacker of omstreken nodig? Dan bent u bij BLOOM Elektrotechniek & Montage in goede handen. Wij zijn door onze vakkundige opleiding en jarenlange werkervaring specialist op het gebied van elektrotechniek en montage.

Beveiliging
Duurzaam
Montage

Wij staan garant voor veilige elektrotechnische klussen en beveiligingssystemen.

Wij draaien onze hand niet om voor een moeilijke klus.