Bloom elektrotechniek

Elektricien Zoetermeer

  • Home
  • Elektricien Zoetermeer

Elektricien Zoetermeer gezocht?

Elektricien Zoetermeer gezocht?

Bent u op zoek naar een elektricien Zoetermeer of omgeving? Dan kunt u terecht bij BLOOM Elektrotechniek & Montage. Wij staan voor u klaar als u bijvoorbeeld groepenkasten wilt vervangen, stopcontacten wilt verplaatsen of een domoticasysteem in bestaande bouw wilt aanleggen. Ook voor andere klussen op het gebied van elektrotechniek en montage bent u bij ons elektrotechniekbedrijf aan het juiste adres. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven in Zoetermeer en omgeving, in de complete Randstad kunt u bij elektricien Zoetermeer terecht.

Wie is elektricien Zoetermeer?

Ons bedrijf is gevestigd in Pijnacker-Nootdorp. Hier zijn wij geboren en getogen, waardoor wij goed de weg weten in Pijnacker en omgeving. Wij zijn werkzaam als elektricien Zoetermeer, elektricien Pijnacker en elektricien Nootdorp, maar ook in alle plaatsen en steden daaromheen, zoals Rotterdam, Delft en Den Haag. Woont u in de Randstad? Dan kunt u bij ons terecht. Ook voor uw bedrijf regelen wij de elektronica. U kunt er bij ons op vertrouwen dat uw klus in goede handen is. Doordat elektricien Zoetermeer de vakopleiding MTS elektrotechniek heeft gevolgd en jarenlange werkervaring heeft op het gebied van elektrotechniek en lifttechniek, heeft u te maken met een echte vakman. Wij zijn specialist op het gebied van elektrotechniek en montage.

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(Inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Stopcontacten

Groepenkasten

Elektrische installaties

(inter)netwerk aansluitingen

Vloerdozen

Aansluitingen verplaatsen

Diensten die wij aanbieden

Het vervangen van groepenkasten, regelen en installeren van een camerasysteem, verlichting (zowel huis- als tuinverlichting), stopcontacten verplaatsen, Elektra aanleggen, Aanleg van een domotica systeem in bestaande bouw, aanleg, verplaatsing en het wegwerken van netwerkverbindingen in huis: Denk hierbij aan access points toevoegen op bijvoorbeeld uw zolder, in een bijkamer of in de woonkamer. Overal waar internet moet werken, kunt u netwerkverbindingen laten plaatsen.

Verlichting

Verlichting
Tuinverlichting
Domotica
Datanetwerken
Elektrotechnische installaties
Lifttechniek

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u elektricien Pijnacker nodig voor een van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per mail of via ons online contact formulier waarop u aangeeft wat uw wensen zijn. Nadat u het formulier heeft ingevuld nemen wij spoedig contact met u op en kijken we wat we voor u kunnen betekenen en plannen we een afspraak in, zodat u straks kunt gaan genieten van het gemak dat elektriciteit u brengt.